Prenumerera på RSS-kanal

Bh och tillbehör

Unbra självsittande silikon BH är ett helt nytt koncept inom axelbandslös och självsittande BH. Den axelbandslösa BH, Unbra BH har ingen axelband och sätts fast med en speciellt utvecklat lim effekt på insidan av behån. Klicka på varje produkt nedan för att läsa mer om Unbras silikon BH. Det är möjligt att prova Unbra Silikon BH i storlekarna: A, B, C, D och E.

Unbra Silikon BH finns i silikon och tyg. Båda med optimal vidhäftningsförmåga.

Du får en push up effekt med en självsittande ( Selvsiddende bh ) Unbra BH.

Denna unika silikon BH finns i färgerna, silikon färg, hudfärgat tyg Unbra BH, svart tyg Unbra BH och nyheten i leopardprint. Den självsittande Unbra BH med klister effekt är den perfekta behån om du behöver en BH för en klänning eller topp där du kommer att ha bar rygg. Denna axelbandslösa BH är ett perfekt alternativ till silikon inlägg. En självsittande BH är ett måste i din garderob. Den levereras i en fin förvaringsbox så att du enkelt kan ta din/dina BH med på semester.

Förutom information om den självsittande silikon Unbra BH, kan du nu också följa oss på Facebook där vi publicerar information om de senaste Unbra behåar, ger råd om hur du använder den unika behån och har tävlingar där du kan vinna presentkort till en Unbra.

Den självsittande behån också kallad klister bh kan användas otroligt många gånger som en axelbandslös behå eller en behå utan rygg, eftersom lim effekten håller upp till 75-100 gånger. När du har använt din Unbra BH 75-100 gånger, tvättar du den i milt tvålvatten och din Unbra BH fungerar som ny igen.

Din osynliga Unbra BH produceras i silikon, vilket gör den oerhört lätt att rengöra, så din BH utan axelband kan vara redo, nästa gång du behöver en behå utan rygg, eller en bh utan axelband, även kallad en Unbra axelbandslös BH. Den självsittande behån kallas i stylist världen; "Silicon strapless bra", och används som alternativ till ett BH inlägg med perfekt resultat.